Leiderschap Ontwikkeling

Van inhoud naar proces 

Van modern leiderschap wordt veel verwacht. Inspireren en uitdagen, maar ook controleren en sturen op resultaten. De rol van de leider is betekenis geven aan ambities van organisatie én medewerkers.  In het besef dat co-creatie, dienen en delen van eigenaarschap bepalende succesfactoren zijn. De paradox is dat je alleen kunt sturen door ruimte geven aan je mensen. Minder sturen op inhoud en meer coachen op proces.  

Hoe creëer je nu betrokkenheid en eigenaarschap? Waardoor voelen je mensen in je team zich verantwoordelijk voor resultaten?  Hoe krijg je die krachtige leeromgeving voor betrokken professionals? Dat kan door de klant centraal stellen en de juiste aangrijpingspunten voor ontwikkeling ontdekken. 

In onze training- en coachingprogramma’s leer je hoe je vanuit een procesmatige rol invloed uitoefent op groepsdynamiek.  Je ontdekt hoe je samen slimmer kunt organiseren.
Waardoor je teamleden zelfstandig en gemotiveerd werken aan verbeteren.  Voor jou en je mensen meer plezier én betrokkenheid met optimale teamprestaties.

Meer weten?

Neem voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.