ACT Online Talent Scan

Haal jij het beste uit jezelf?

De ACT® talentscan is echt uniek. Een nieuw online diepte instrument dat ingezet kan worden bij individuen, in teams en organisaties. Het geeft direct inzicht in je ware talenten en ontwikkelpunten. Waar andere instrumenten uitgaan van het zichtbare gedrag, werkt ACT juist met beelden. Daarmee maak je contact met je onbewuste drijfveren en talenten. Helderheid over de kwaliteiten die van nature bij je horen. Ontdek je passie!

DUUR: 12 minuten online + feedbacksessie van 1 1/2 UUR


Eigenaarschap

Het is dus de combinatie van tekst en beeld die de ACT®-meting zo bijzonder maakt. De meting en nabespreking, ‘het coachende verankeringsgesprek’, geven de intrinsieke motivatie en daarmee eigenaarschap om daadwerkelijk het eigen talent verder te ontwikkelen. Praktisch voordeel van ACT is dat de meting snel online wordt gemaakt en dat de uitkomsten vergelijkbaar zijn met een eendaags assessment.

 
Wanneer een ACT Talentscan?

De ACT talentscan geeft ongekende eye-openers en sluit direct aan bij Talentontwikkeling, Studiekeuze, Loopbaan- en Opleidingsvraagstukken. Inmiddels werken we samen met meerdere organisaties als vaste afnemer van deze Talent Scan. Ook zij hebben ontdekt dat je met de ACT Talent Scan altijd in beweging komt. Eigenlijk voor iedereen die zakelijk of privé een stap vooruit wil maken.

ACT talent geeft een heldere rapportage

checkmark Je aanwezige natuurlijke kracht
checkmark Welk potentieel je kunt benutten
checkmark Waar je drijfveren en ambities liggen
checkmark De balans in jezelf ontdekken
checkmark Waar je energie verlies zit
checkmark In welke richting je moeiteloos kunt groeien 


Voor organisaties die aan de slag willen met Talentmanagement 

ACT Talent Scan is een ook een perfect instrument voor organisaties die aan de slag willen met ontwikkeling van talent. We kunnen de individuele rapportages eenvoudig genereren naar Team- en Organisatieniveau. Zo heb je in één oogopslag helder hoe men samenwerkt en waar het potentieel aan talent in de organisatie zit.

Download voor meer informatie de brochures over de uitgebreide mogelijkheden:  ACT© Individual      ACT© Team     ACT© Organisation


Wil je nu weten wat de ACT Talent Scan voor je kan betekenen?   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'Maak de stap vooruit:  ACT NOW'